Privacybeleid

Verzamelen persoonsgegevens

Wij vragen alleen gegevens, welke we nodig hebben om onze producten te kunnen leveren of onze diensten te kunnen verlenen. Uw gegevens worden niet gedeeld met of verkocht aan derden en we verzamelen ook geen gegevens over u uit andere bronnen. De enige informatie die wij over u hebben, zijn de gegevens die u zelf aanlevert en de gegevens over de producten en diensten die u afneemt.

Tracking

Op onze website wordt geen gebruik gemaakt van diensten als Google Analytics of Facebook pixel. Er worden ook geen cookies of IP nummers opgeslagen van gebruikers die onze website bezoeken om informatie over producten tot zich te nemen. Maar bij het inloggen en het bestellen van producten of diensten worden wel IP adressen gelogd, om eventueel misbruik van de website te kunnen detecteren.

Communicatie met klanten

Informatie die onze klanten nodig hebben om onze diensten en producten af te nemen, is beschikbaar op de website of wordt per email verstrekt. Ook facturen worden per email verzonden en benodigde support wordt per email gegeven. We zijn heel spaarzaam in het versturen van mailingen. Als we dat doen, doen we dat in lijn met de geldende wettelijke bepalingen. Wij voorzien elke mailing van het email adres waarop u het bericht ontvangt en een link om u af te melden.

Verwijdering van gegevens

Indien klanten hebben aangegeven geen diensten en producten meer af te willen nemen, worden de klantgegevens in ons administratiesysteem inactief gemaakt. Indien klanten daar expliciet om vragen, worden de persoonsgegevens verwijderd uit ons systeem.

Geldigheid en toepassing

Deze privacy policy is van toepassing op onze website, deze zijn niet van toepassing op websites van derden die via onze website produccten of diensten aanbieden. Voor die producten en diensten gelden de voorwaarden en regels van die partij.

Vragen of opmerkingen? Stuur een email naar bestuur@zwembadendrenthe.nl.

© Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy  -  Voorwaarden